Uppdatering efter före detta kaptenens klubbyte!

Efter Kapten Mårtenssons klubbyte blev det lite begravningsstämmning här inne på bloggen, inte för att HGIF tappat vår kapten på plan, utan för att vi tappat skribenten på bloggen. Eftersom det var ett bra initiativ att starta denna blogg tycker jag absolut att vi ska fortsätta. Som tidigare skribent känner jag (Mackan) att jag fick ta tag i detta och fortsätta skrivandet. Nr 9 kommer fortsätta med sina recensioner om veckan som gått, och Supporterklubben kommer fortsätta med sina matchrecensioner. Kom gärna med fler förslag!

Vi har efter säsongen spelat en hel del inomhusturneringar, först i TA-cupen där vi åkte ut mot TFF i semifinalen med 3-2 efter förlängning. Någon vecka senare åkte vi till Skurup för spel i Futsal-DM, förlorade dock finalen mot Lund med 4-1, men vi säkrade fortsatt avancemang i SM. Igår gick vi även in i Skånecupen, där vi relativt enkelt tog oss vidare till kvartsfinal genom 3 segrar: 7-1 mot Rörsjöstaden, 5-0 mot Torna Hällestad och 1-0 mot Staffanstorp. Kvartsfinalen spelas om en veckan den 5e januari, där vi ställs mot Eslöv.

För er som inte fått schemat ännu så börjar träningen igen den 12e januari, inomhus i V.Ingelstad kl. 15.00.

Nu hoppas jag bloggen kommer igång igen och att det är folk som visar intresse. Genomgång av spelarförluster och nyförvärv kommer strax.

GOTT NYTT KILLAR!

Inomhuskaptenen Eskilsson

Kommentarer
Postat av: Coach

Gott Mackan...

2007-12-30 @ 09:30:21
Postat av: Supporterklubben

Givetvis återkommer Supporterklubben med riviga matchreferat så fort den "riktiga" fotbollen börjat. Längtar redan efter de första träningsmatcherna, med långkalsonger, mössor, vantar & konstgräs :-)

2008-01-07 @ 09:56:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback