SUPPORTERNAS BETRAKTELSER & TANKAR ÖVER MATCHEN!

HGIF - MABI 0 - 3
 
På Malmö Stadion hade de klagat över alla skador i truppen, på Gamla Ullevi över den dåliga gräsmattan och på Råsunda över "domarjäveln" men sådana dåliga förlorare är inte vi. Vi förlorade över ett FÖR DAGEN bättre lag, märk väl FÖR DAGEN. Supporterklubben VET att ett HGIF på topp över alla lagdelar kan slå vilket lag som helst i serien (kan hoppas att Isgren har tenta eller liknande när vi möter Helsingborg) och kommer göra allt framöver för att det skall bli så. Mot MABI så var det många som ville men som kanske saknade det där lilla extra för att kunna leverera. Tycker dock inte att det skall hängas för mycket läpp då MABI är ett av seriens skickligaste lag och spelade stundtals mycket bra fotboll, inget att säga om. Vi tror & hoppas att Hässleholmarna, på bortaplan, & sedan Sölvesborgarna på hemmaplan kommer att få bita i det sura äpplet istället. KOM IGEN GRABBAR ! ! ! ! ! !
 
Matchens...
 
..."hem till dig eller till mig" - MABI's lagkapten tar Erik under armen mitt framför domaren. Var det en invit eller försökte han förklara för domaren varför Vig inte skulle haft frispark i situationen innan?? 
..."VTSV" - Var Tog Spelaren Vägen - Mellis bjuder MABI's vänsterback på en riktig delikatess. Leif Bengtsson klagade över någon djup grop där backen stått och snurrat. Snyggt, Mellis!! 
...Publiksiffra - Hörde vi verkligen 260 betalande eller var det 206 ? ? Hur som haver tackar vi alla MABI fans för tillskottet i klubbkassan :-)
 
Höllvikens 3 bästa spelare:
 
1 plånbok: Erik - hade det inte varit för Martin Ingelsson ( 15 i MABI ) så hade det varit en lugn dag men nu belv det många fighter i stället. Bra jobbat ! !
2 plånböcker: Mellis - försökte hela tiden att skapa oro, lite mer bollar så........
3 plånböcker: Kapten Vig - strålande jobb under hela matchen. Kaptensföredömme i Dans frånvaro
 
Ps! Ett tillrop till allt folk på läktaren som sitter med armarna i kors och leker storcoacher - KOM IGEN OCH HEJA PÅ, inget att skämmas över om man låter lite, som flickan sa... ds!

/ Signerat:
Supporterklubben

MABI-matchen

Ni hittar några rader om matchen på www.hgif.se .


Övertygande seger mot IFK Malmö...

image73


Höllvikens GIF - IFK Malmö 4-0
Målskyttar: Tuve 2, Burda 1, Kinglund 1

Som vikarierande ass och uppvärmingsansvarig måste säga att vi redan under (den för övrigt grymma) uppvärmningen kände oss avslappnade men fokuserade på matchen och de direktiv vi fått.  Under matchens gång löste vi trängda situationer genom att spela oss ur dem, som vi snackat om att göra,  vi hade bra rörlighet, vi VÅGADE spela på markerade gubbar, vi gjorde mål på våra chanser (inte alla kanske men många) osv....
Det var stundtals en fröjd för ögat att se er (oss) lira! Resultatet av detta blev en 4-0 seger där vi vissa stunder spelade ut IFK. 

VARFÖR SPELAR VI INTE ALLTID SÅ HÄR??

Vi ska var mycket nöjda med matchen MEN KOM IHÅG att det är i serien det gäller och det ska vi visa på lördag, hemma mot MABI.

Tycker vår provspelade kanadick Sergio DeLuca gjorde ett riktigt bra jobb och verkar dessutom vara en bra kille även utanför plan. Blir det aktuellt med en övergång kan han säkert bli en stor tillgång för HGIF!

(Mirre, glöm inte damma av de gamla skolböckerna i engelska)

Keep up the good work guys!

Match ikväll mot IFK Malmö

 hmm2   vs    image72


Ikväll är det träningsmatch på konstgräset i Höllviken mot IFK Malmö. Det blir en 3x30min-match.

Det ska bli en kul värdemätare och en bra genomkörare inför höstpremiären mot Mabi till helögen!

Kör hårt ikväll grabbar!   

SUPPORTERNAS BETRAKTELSER & TANKAR ÖVER VELLINGE KM!

Höllvikens GIF - Vellinge Kommun mästare 2007!

Veni, Vidi, Vici skulle man väl kunna summera det första Kommunmästerskapet. Trots regn så fanns det stundtals endast ett lag på plan. Div. 3-6 motstånd var en mumsbit för våra pågar som gjorde hyfsat stabila insatser rakt igenom. Tuve hade spetsat till målskyttet & Boban hade, vad vi simpla supporters kunde se, faktiskt bytt sina Nikes. =) Kunde kanske också bero på det blöta vädret?! Skall KM bli en trevlig tradition så får Vingelsta, Näsarna, S/F & Viffarna ligga i hårdträning. Kul var dock att se att se många gamla HGIFare hade letat sig tillbaka till IP för att bli förnedrade av sina gamla kamrater. Kan bara konstatera att de flesta hade hittat sin nivå på fotbollen.

Matchernas..

..straff:
MYCKET hög div. 2 klass på Burdas straff i semifinalen!
..Mirre: Kommentar från en blöt Mirre på väg in i omklädningsrummet under pågående straffläggning mellan VIF & HGIF. "Jag kan ju inte påverka något i alla fall..."
..gnäll: Från en sur vaktmästare under matchen HGIF - Vingelstad. "Kan de inte lira på andra halvan också, planen slits ju bara på ena sidan.."
..mest gångbara redskap: PARAPLY!!!

Höllvikens 3 bästa spelare:

1 plånbok: Otto - Såg riktigt snygg ut med anteckningsblocket under armen. Blivande storcoach?
2 plånböcker: Tuve - Som en gädda, syns inte så mycket, men hugger om han får chansen.
3 plånböcker: Burda - 2 avgörande kassar säger allt! Extra plus för straffen.

Signerat: Supporterklubben


HGIF Open i golf avgjord

image69


Stort grattis till årets vinnare av HGIF Open Björn Persson (sponsor, TT-Line)!


image70

Vinnare av tävlingen "närmast flagg" blev Jonas "stor-tuvan" Tufvesson! (Jonas hade samma poäng som vinnaren, men pga något högre golf-hcp än Björn slutade han 2:a i den totala tävlingen)

image71

Vinnare av "längsta drive" blev Dan The Man som fick iväg en halvbra drive. =)

Vill tacka alla deltagare, Jörgen Hagmann men sist men inte minst Stor-tuvan (Sydtotal) för maten, startkittet, priser osv. Eftersom vi skaffat en vandringspokal så blir det favorit i repris även nästa år!Vinst i KM....

image68

Efter segrar mot V .Ingelstad, Näsets FF, Vellinge och Skanör stod vi som slutliga segrare i kommunmästerskapet. Patrik Burda blev matchhjälte i både semifinalen och finalen med sina avgörande mål.

Priset blev en resa till Danmark för att se en valfri ligamatch (ej FCK-Brönby). Ett riktigt bra pris! Priset gäller bara fram till nyår så vi får välja ut en match vi vill se och sedan meddela HereWeGo. Vilken match vill ni se?

Kvällen avslutades i Skanör på Badhytten.

Gårdagens lista:
Matchens kapning: Eskils oskyldiga efterslängning på fd hgif:aren Bunch.

Turneringens bollkalle: "Linjemannen Hallåååå" (Fredde, "Turbo")

Badhyttens King: Kjelle minglade med brudarna i baren till 00:30!!

Vikarierande kapten: Schterik, det var inte en dröm!!

Vänstersläggan i krysset: Målvakten gör en riktig grym tv-räddning på ett rungande skott från minst halva plan.=)

Gårdagens kommentar: När Alm försökte se likheten mellan Erik och hans syrra men såg mest olikheter.....

Bilder kommer senare...

HGIF Open på lördag flyttas till Sofiedals GK


image67
Hål 14 Vellinge GK

Pga av något svåra vattenhinder på Vellinge GK så är HGIF Open flyttad till Sofiedals GK.


Vi kommer att spela poängbogey. Närmast flagg kör vi på hål 6 och längsta drive på hål 18.

Spelschemat är följande:

Boll 1, 08:34
Janne Möller
Dan Mårtensson
Niklas Nyllén
Björn Persson
 
Boll 2, 08:42
Erik Engkvist
Robert Eskilsson
Jörgen Hagman
Jonas Tufvesson
 
Boll 3, 08:50
Marcus Eskilsson
Mirre Gimtell
Lars Engkvist
Lars-Erik skiöld

Vår eminenta sponsorgrupp har ordnat så att vi bl a blir sponsrade med green-fee avgifterna, ett start-kit, lite fina priser och lunch.

Vi ses på lördag!


(Lars-Erik, glöm inte ta med pallen. Erik vill nog låna den!)

Då var vi tillbaka efter sommaruppehållet....

Första träningen efter sommaruppehållet innehåll bara löp- och styrkeövningar vilket egentligen inte var någon skräll. Skönt att träningen är igång iaf.
Lite nyheter korthet:
- Adam H har tyvärr drabbats av diskbrock och är förmodligen bort ett par veckor.
- Ny spelare gästade oss igår, Miklos Kriz från vår div. 2 kollega Kireseberg. Om han blir Höllvikenspelare eller inte avgörs säkert de närmaste veckorna. Önskar honom välkommen och lycka till.
- MIrre är borta från spel resten av Guldbollensäsongen. Han försöker skylla på en meniskskada men jag är skeptisk. Han är nog rädd att han inte har någon chans att vinna.
- Hgif Open i golf kommer att spelas på morgonen lördagen den 14 Juli på Velligen GK. Vi blir totalt 12 st som ska spela.SUPPORTERNAS BETRAKTELSER & TANKAR ÖVER MATCHEN!

(Efter första delen av säsongen har jag fått höra lite kommentarer från några av våra få (?) supportrar. Mitt svar till dessa supportrar blev: Om ni vill kommentera våra matcher, kan ni efter varje match lägga in en spalt på vår blogg där ni kan dela med er av era åsikter. Så om ingen i laget har något emot detta, så kommer vår "supporterklubb" skriva lite efter varje match) / Mackan

MABI - HGIF 1-0

Vi var många som tagit oss till Rosengård för att se vårt älskade lag möta seriefavoriterna MABI. Inramningen, som vanligt, klinisk. Skrikande matchkommentator, varm cola, varm korv, varmt kaffe men inget godis till barnen! Nä, tacka vet vi IP!


Arne Carlsson, Sydsvenskan, skrev "MABI överlägset på plan". Vet inte vilken match han hade sett?  Hade målsiktet varit inställt på endast 50 % så hade vi haft ledningen med 2-0 efter första halvlek. Tyvärr var siktet mer inställt på Pode i MABI målet och därmed inga mål. Tror nog Tuve & Boban byter skor till nästa match. Ett rättvist resultat hade nog varit 2-2 men när fan blev idrott rättvist. Vi kommer igen, pågar.

Matchens..

..lirare:
Skallig gubbe på läktaren som inte var tyst 15 sekunder på hela matchen. IMPONERANDE
..solglasögon: Mirre (kommer nog aspirera på denna utmärkelse hela säsongen!)
..designer: Den som skaffat fram våra bortatröjor - SNYGGA!

Höllvikens 3 bästa spelare:


1 plånbok:
Dan - Kämpande & slet som vanligt!

2 plånböcker: Asim - Både ser ut & beter sig som en klippa i försvaret.

3 plånböcker:  Mackan - TV räddningar blandade med riktiga - saves - STABIL.   

/ Signerat: Supporterklubben