SUPPORTERNAS BETRAKTELSER & TANKAR ÖVER MATCHEN!

HGIF - MABI 0 - 3
 
På Malmö Stadion hade de klagat över alla skador i truppen, på Gamla Ullevi över den dåliga gräsmattan och på Råsunda över "domarjäveln" men sådana dåliga förlorare är inte vi. Vi förlorade över ett FÖR DAGEN bättre lag, märk väl FÖR DAGEN. Supporterklubben VET att ett HGIF på topp över alla lagdelar kan slå vilket lag som helst i serien (kan hoppas att Isgren har tenta eller liknande när vi möter Helsingborg) och kommer göra allt framöver för att det skall bli så. Mot MABI så var det många som ville men som kanske saknade det där lilla extra för att kunna leverera. Tycker dock inte att det skall hängas för mycket läpp då MABI är ett av seriens skickligaste lag och spelade stundtals mycket bra fotboll, inget att säga om. Vi tror & hoppas att Hässleholmarna, på bortaplan, & sedan Sölvesborgarna på hemmaplan kommer att få bita i det sura äpplet istället. KOM IGEN GRABBAR ! ! ! ! ! !
 
Matchens...
 
..."hem till dig eller till mig" - MABI's lagkapten tar Erik under armen mitt framför domaren. Var det en invit eller försökte han förklara för domaren varför Vig inte skulle haft frispark i situationen innan?? 
..."VTSV" - Var Tog Spelaren Vägen - Mellis bjuder MABI's vänsterback på en riktig delikatess. Leif Bengtsson klagade över någon djup grop där backen stått och snurrat. Snyggt, Mellis!! 
...Publiksiffra - Hörde vi verkligen 260 betalande eller var det 206 ? ? Hur som haver tackar vi alla MABI fans för tillskottet i klubbkassan :-)
 
Höllvikens 3 bästa spelare:
 
1 plånbok: Erik - hade det inte varit för Martin Ingelsson ( 15 i MABI ) så hade det varit en lugn dag men nu belv det många fighter i stället. Bra jobbat ! !
2 plånböcker: Mellis - försökte hela tiden att skapa oro, lite mer bollar så........
3 plånböcker: Kapten Vig - strålande jobb under hela matchen. Kaptensföredömme i Dans frånvaro
 
Ps! Ett tillrop till allt folk på läktaren som sitter med armarna i kors och leker storcoacher - KOM IGEN OCH HEJA PÅ, inget att skämmas över om man låter lite, som flickan sa... ds!

/ Signerat:
Supporterklubben

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback