Då var vi tillbaka efter sommaruppehållet....

Första träningen efter sommaruppehållet innehåll bara löp- och styrkeövningar vilket egentligen inte var någon skräll. Skönt att träningen är igång iaf.
Lite nyheter korthet:
- Adam H har tyvärr drabbats av diskbrock och är förmodligen bort ett par veckor.
- Ny spelare gästade oss igår, Miklos Kriz från vår div. 2 kollega Kireseberg. Om han blir Höllvikenspelare eller inte avgörs säkert de närmaste veckorna. Önskar honom välkommen och lycka till.
- MIrre är borta från spel resten av Guldbollensäsongen. Han försöker skylla på en meniskskada men jag är skeptisk. Han är nog rädd att han inte har någon chans att vinna.
- Hgif Open i golf kommer att spelas på morgonen lördagen den 14 Juli på Velligen GK. Vi blir totalt 12 st som ska spela.Kommentarer
Postat av: Skiöld

Lars-Erik är med på golfen. han föreslog att ni skulle lira i trikåer, vilket jag tycker låter lovande ! ;)
För säkerhets skull så skickar jag 2 ggr vet inte om ni hittade kommentaren på andra inlägget.

2007-07-11 @ 11:38:55
Postat av: Robin

Blir det på Sofiedals?

2007-07-11 @ 14:31:09
Postat av: Coach

:-).. TRIKÅER. JA EN SAK ÄR SÄKER, ESKIL KOMMER OCH FÅ SKJORTAN AVSPELAD I ALLA FALL. ETT TROLIGT SCENARIO ÄR ATT HAN BÖRJAR FULLT PÅKLÄDD, MEN KOMMER IN PÅ 18 HÅL I EN TRIKÅ :-). SER FRAM EMOT OCH BROTTAS LITE MED LARS-ERIK :-). ALLT DETTA KOMMER OCH SKE PÅ SOFIEDALS GK. TÄNKTE PRESENTERA MIN CADDIE ROBIN NYLEN...EFTER TUFFA FÖRHANDLINGAR ENADES VI OM OCH DELA PÅ ALLT JAG SPELAR IN (ESKILS BIL BLAND ANNAT) :-)

2007-07-11 @ 15:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback