Halvtid...

Domaren blåste för fulltid på Rosengårds IP i onsdags kväll och säsongens halvtidsvila var ett faktum för allas vårt GIF. En säsong som återspeglas i Tivolis största åkattraktion. Likt en Berg-0ch-Dalbana varvades segrar innehållande diciplin, kämpaglöd och stundtals bländade spel, med riktiga plattmatcher då ingenting fungerade. Men med 16 välförtjänta poäng tycker jag att vi får ett TP(Tillräckliga Prestationer för er som blev bedömda med 1-5 i skolan...) som omdöme inför omstarten i höst. Givetvis ska vi inte vara nöjda med detta utan det är ju ett GP(Goda Prestationer) vi strävar efter och i slutändan vill vi, och då tror jag jag talar även för resten av truppen, gå ut med ett MVG som slutbetyg för säsongen 2007.  

Nog med det seriösa nu och dags att plocka fram lite roligheter att gotta sig åt så här under sommaruppehållet. För visst har det hänt en hel del saker värda att nämna här på division 2's vassaste blogg...

Vi kan väl börja med att Coach de senaste veckorna gjort allt i sin makt för att tygla det hetska, men ibland användbara humöret. Det kom till och med en present med posten, från anonym adressat, innehållande något som tydligen skulle ersätta en snart påtvingad Anger management-klass. "Geisha-kulor!!!" ropade någon när Coach, likt ett barn på julafton, slet upp paketet i omklädningsrummet. Gissningen var inte illa pinkad men det visade sig vara två stresskulor som skulle få Coach att ta tre djupa andetag istället för att ta ut aggressionerna på nån stackars vattenflaska som råkat komma ivägen. Presenten såg till en början ut att bli den största floppen sen Gary Sundgren kom med i landslaget, då en av kulorna borrade ett tre och en halv meter djupt hål i gräset pga en sned inspark av Mackan. Men som han så blödigt berättade för oss på lagdiscot i torsdags så jobbar han med det...
På tal om lagdisco. På torsdagen var det dags att dra på sig finskorna och kamma frillan för det vankades grillning med respektive på IP. Dock blev det en liten besvikelse då många fegade ur när det gällde att visa upp sin bättre hälft. Brännis, Boban, Vlado, Schterik... Nä, just det, inte Schterik. Han ligger ju fortfarande ute som lammfilé på köttmarknaden... Men ni andra! Var höll era fruar/flickvänner/livskamrater/övervakare hus??! Illa, Illa.
The Man, Mustash-Junior, Nr 9 och framförallt Lars-Erik! Oss kan man lite på i alla väder och jag tror och hoppas att era fruar/flickvänner/livskamrater/övervakare hade lika trevligt som min, i mitt fall flickvän.
Alms flickvän var också på plats även om jag så här med facit i hand tror att hon helst sluppit undan. Detta återkommer vi till lite senare i Spalten...
Stort tack till Herr och Fru Scheriffen af Nottingham som stod för en graciös grill-måltid med allt vad det innebär. Spett de Gunnel, Kyckling á la Mustash och givetvis nåt till Tuve också. Gert The Man ska också ha ett stort tack för att ha försett oss med diverse rusdrycker, eller... oss? När väl Bröderna Bus( a.k.a Adam och Brännlund) varit framme och tagit sin del kunde vi andra vara glada om vi lyckades flirta till oss en Päron-Mer av Einarsson. Men på det stora hela en mycket trevlig kväll. Tack!

Givetvis har det även hänt saker på fotbollsplanen värda att sätta på print. Bland annat ligger vår egen Lill-Tuvan, som han artigt med bestämt bad oss kalla honom på lagdiscot, trea i skytteligan för div 2 södra götaland. Mackan ligger tvåa på listan över flest insparkar över sidlinjen och Jimman ligger fortfarande på en ohotad förstaplacering när det ska avgöras vem som är den mest tunnlade spelaren på träning. Kämpa på alla tre och som vår gode vän Ricky Bobby skulle sagt: "If you ain't first, you're last!"


Ett nytt inslag jag tänkte inviga så här i pausvilan är "Korta Fötter". Lite nyheter, sanningar och osanningar i kort format för att hålla uppdateringen av laget på en maximal nivå:

Dan The Man tog sitt, enligt somliga, förnuft till fånga och lät "Hannis" gå lös på den beryktade Dill-frillan. Näste man för rakning: Mustasch-Junior.

Allt är klart med dispensen för Schteriks bror.

Patrick Burda är tillbaka i spel vilket man kan se på-lacken.

Kurre tar snart sitt körkort och kan ansluta sig till Juge-Maffians körpool utan att behöva vara passiv medlem.

Eskil kommer inte ta ut någon semester i sommar.


Till sist då, veckans lista:

Veckans Zlatan:
Tilldelas den person som på ett mer eller MINDRE spektakulärt sätt tagit sig förbi en motståndare.

Vinnare: Nr 9 för att på Tuves bekostnad tagit sig in på en andraplats i Guld-Bollen. Så går det när man är "sjuk" efter en student, Tuve.


Veckans Täppning:
Tilldelas den person som fysiskt eller verbalt "täpper" någon annan.

Vinnare: Kapten Rödskägg för "Vilken position har jag då?". Täppningarnas Hall Of Fame-nominerad.

Utmanare: Coach för ignorerandet av Brännis och Mustasch-Junior vid de individuella hyllningarna av truppen.

Veckans Tockaben:
Tilldelas den person som på ett behärskat sätt helt enkelt använder sig av ett tockaben.

Vinnare: Mikael Wettergren för "Vi tänkte att A-laget kunde sätta upp och riva tältet till kräftskivan i år. Och just det... det kommer kosta er 240 spänn...". Snedspark?

Veckans Citat:
Tilldelas den person som, värt att dokumentera, utmärkt sig med sin verbala förmåga.

Vinnare: Kjelle för "Klubben i mitt hjärta är Höllvikens GIF"

/Nr 9

Kommentarer
Postat av: Mackan

Vilka jävla påhopp man får så här på måndags kvällen. Det är inte mitt fel, det är Sambo-Otto som hela tiden ska spela med för små marginaler och ställer sig knappa metern innanför långlinjen. Nr 9: Inte mer än ett VG får du efter denna spalt. Mycket bra innehåll, men en hel del stavfel. ;)

2007-06-25 @ 20:19:49
Postat av: Veron

Världklass nr 9.
Tänk om Herman kunde haft lite fantasi och skrivkundskaper.

2007-06-26 @ 12:00:33
Postat av: K....n

en spark i stolpen efter ett missat skott med efterföljande komentar "Vem fan satte det tältet där"
värt att skratta en gång till för d.

2007-06-26 @ 12:19:43
Postat av: Coach

Vig..vig...vig. Jag hoppas verkligen du gör din läxa i sommar.(Kan informera dig att kulorna finns hos grannen under mig...dem råkade hamna där samtidigt som jag läste din spalt :-)

2007-06-26 @ 14:55:59
Postat av: Mackan

Klart jag kommer ta ut semester, det är dem senaste ryktena iaf ;)

2007-06-26 @ 22:40:19
Postat av: Nr 9

Mackan, det heter "de senaste ryktena". inte "dem senaste ryktena"...

2007-06-27 @ 22:32:02
Postat av: Nr 9

Förresten Marcus Eskilsson, vilka stavfel är det du syftar på?

2007-06-27 @ 22:44:43
Postat av: Hete Erik

NR 9 glömde ta med att Otto gjorde A-lagsdebut 1987 alltså aktiv 20 år i a-lagsammanhang.. ENASTÅENDE!! Det e bara att se och lära..

2007-06-28 @ 17:12:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback